Для коректної роботи сайту в вашем браузере мають бути включені файли Сookie

Ми цінуємо вашу думку. Залишіть відгук про те, як відбувається навчання.

credit card У тебе залишилася незавершена покупка: занять з 
дивитися

Привіт! Ми – онлайн-школа англійської Englishdom

Ми пропонуємо 3 варіанти навчання:

👩‍💻

Індивідуальні онлайн-уроки з викладачем на нашій інтерактивній платформі ED Class

🤓

Самостійне вивчення англійської мови на нашому сайті в онлайн-тренажері

📱

Або навчання в мобільному додатку Ed Words, або на сучасній онлайн-платформі та у розмовних групових заняттях

22 серпня 2018
6 хв. читати

Toп 10 cайтів для практики усної мови на англійській

Немає часу? Збережи в

Напевно кожна людина, яка вивчає англійську, чула таку пораду: кращий спосіб освоєння мови — це спілкування з її носієм. Що ж робити, якщо у вас немає знайомих англійців і поїздка до Америки не входить до ваших найближчих планів? Дякуючи Інтернету можна зануритись в англомовне середовище, не виходячи з дому. В цьому вам можуть допомогти сайти мовного обміну.

Зміст статті:

Ці сайти для спілкування з носіями мови створені для того, щоби носії різних мов могли допомогти один одному у їх вивченні. Як правило, для початку роботи потрібно зареєструватися та трішки описати себе і свої інтереси у профілі. Потому ви зможете знайти англомовних користувачів, зацікавлених у вивченні української й написати їм повідомлення з пропозицією познайомитись і поспілкуватись у режимі реального часу.

Спільнота ентузіастів: викладачів, студентів та просто любителів англійської

rosettastone.com

Ця спільнота складається з ентузіастів: викладачів, студентів і просто любителів англійської як рідної чи іноземної мови. Ви можете спілкуватися з іншими користувачами, які перевірять виконані вами вправи та пояснять всі тонкощі застосування різних конструкцій.

Крім того, можна записати звуковий файл, щоби носій англійської прокоментував вашу вимову і порадив, як її покращити. Активні користувачі сайту отримують бали та медалі за виконання завдань, що є додатковою мотивацією для тих, хто любить змагатись.

read also
Читай також

Наскільки близькі у вас стосунки з англійськими прийменниками?

Сайт для особистого спілкування між людьми зі всього світу

italki.com

Цей сайт об’єднує людей зі всього світу, надаючи їм можливість особистого спілкування, участі у групових дискусіях та використання різних мультимедійних матеріалів. Крім того, користувачі можуть завантажувати свої особисті матеріали на сайт і давати доступ до них.

Вас також може зацікавити: Репетитор англійської мови по Skype

Голосовий чат — головний інструмент розвитку розмовних умінь

sharedtalk.com

Зайшовши на цей сайт, ви одразу ж помічаєте голосовий англійський чат для спілкування — головний інструмент розвитку розмовних навичок.

Знайшовши партнера для спілкування, ви зможете обговорювати хобі та інтереси, розширювати свій словниковий запас, а також вивчати сленгові та розмовні вирази в приватних і загальних чатах для спілкування англійською мовою.

На жаль, з 1 вересня 2015 року сайт припинив своє існування, але більшість його послуг доступна на сайті з першого пункту.

сайти для вивчення англійської мови

Мовний обмін у міні-групах до 4 чоловік

mylanguageexchange.com

Метод мовного обміну на цьому сайті був випробуваний в одній зі шкіл Канади, куди, як відомо, кожен рік прибуває багато мігрантів, яким необхідно освоїти англійську якомога швидше.

Суть метода полягає в тому, що користувачам пропонується працювати у міні-групах чисельністю до 4-х чоловік, та спілкуватися на англійській онлайн на протязі заняття спочатку на одній, а потім другою мовою — таким чином, ви отримуєте можливість побувати у ролі та вчителя, і учня. Для початку ви можете взяти участь у заняттях у якості слухача, щоби оцінити свої можливості.

Спілкування з носієм мови за допомогою Skype

speaking24.com

Інформація для користувачів цього ресурсу багато в чому нагадає вам те, що ви часто чуєте на інших заняттях: основна ціль — це вільне говоріння, тому не фокусуйтесь на граматичних помилках.

Якщо ви не можете підібрати певне слово, його простіше замінити іншим, ніж згадувати переклад. Спілкуючись з носіями за допомогою звичної програми Skype, ви зможете застосувати ці принципи на практиці та вдосконалити свої навички.

Читайте також: Top 10 Підручників по комунікативній методиці вивчення англійської

Вибір партнерів для спілкування по Skype

language-exchanges.org 

Ще один сайт, який пропонує вибір партнерів для спілкування на англійській по Skype. Якщо ви не знаєте з чого почати розмову, на сайті є корисні посилання з ідеями й темами для дискусій. Крім того, ви можете практикуватися у писання і читанні, якщо скористаєтеся можливістю вести блог і читати записи інших користувачів.

Вирощуйте віртуальний «сад» за допомогою знань

busuu.com

Тут ви знайдете уроки на різні теми, які допоможуть вивчити нові слова і повторити граматику. Але найцікавіше — це, звичайно ж, спілкування з іноземцями для вивчення англійської мови. Щоби попрактикувати вивчену теорію, виберіть собі співрозмовника та поспілкуйтеся у відеочаті.

Займаючись на цьому сайті, ви вирощуєте свій віртуальний «сад»: чим більше завдань ви виконуєте, тим красивішим він стає. Таким чином ви бачите свій прогрес у вивченні англійської.

сайт для вивчення англійської мови онлайн

Iнноваційна система навчання

rocketlanguages.com

Від самого початку сайт створювався для вивчення виключно іспанської мови, однак в теперішній час з його допомогою можна вдосконалювати багато інших, включно англійську. І хоча сайт є повністю платним, він представляє повний спектр послуг, включаючи як розмовну практику так і тренування англійської мови.

Дiзнайтесь про носіїв мови, які живуть у вашому місті та поспілкуйтеся «face to face»

conversationexchange.com

Як і на багатьох подібних сайтах, тут потрібно зареєструватися та, скориставшись пошуком, вибрати собі партнера для спілкування у Skype або Windows Messenger. Але є ще одна не зовсім звичайна перевага.

Завдяки даному ресурсу, ви отримаєте можливість не тільки поговорити з іншими користувачами в чаті, але й взнати про носіїв мови, які живуть у вашому місті та готові поспілкуватися «face to face». Познайомившись онлайн, ви зможете зустрітися в громадському місці та продовжити взаємне навчання.

read also
Читай також

Чи зможете ви відрізнити Complex Object від Complex Subject?

Заключення

Практика усної мови з носіями мови, безперечно, піде на користь любій людині, яка вивчає англійську. Якщо ви вже досягли рівня Pre-intermediate, вам обов’язково варто спробувати. Ви покращите не тільки навички слухання та говоріння, але і долучите впевненість у своїх силах, а заодно і придбаєте нових друзів.

Ми даруємо безкоштовний індивідуальний урок!

Ви оціните переваги:

  • заняття вдома чи на роботі в кожний час
  • викладач мрії, з яким цікаво вчитися і розмовляти
  • гарантія результату: понад 10000 студентів досягли мети

Використовуйте Тoп 10 cайтів для практики усної мови на англійській, вивчайте нове та спілкуйтесь без обмежень. Англійська онлайн – зручний і невичерпний ресурс для досягнення цілей та розвитку особистості. 

Велика та дружня сім’я Englishdom