Для коректної роботи сайту в вашем браузере мають бути включені файли Сookie

Ми цінуємо вашу думку. Залишіть відгук про те, як відбувається навчання.

credit card У тебе залишилася незавершена покупка: занять з 
дивитися

Привіт! Ми – онлайн-школа англійської Englishdom

Ми пропонуємо 3 варіанти навчання:

👩‍💻

Індивідуальні онлайн-уроки з викладачем на нашій інтерактивній платформі ED Class

🤓

Самостійне вивчення англійської мови на нашому сайті в онлайн-тренажері

📱

Або навчання в мобільному додатку Ed Words, або на сучасній онлайн-платформі та у розмовних групових заняттях

29 листопада 2022
5 хв. читати

Мультфільми англійською мовою для дітей

Немає часу? Збережи в

Зміст статті:

Hello, folks! Сьогодні ми розглянемо які навчальні відео краще підібрати для вашої дитини, ознайомимося зі списком мультфільмів та описом, та дізнаємося, чим перегляд мультфільму англійською мовою може бути корисним для дитини. Let’s get started!

Чим приємніший процес навчання, тим кращий результат — це правило абсолютно універсальне. Воно працює у відношенні як дорослих, так і дітей. 

Чому вчити англійську за мультфільмами — це корисно?

Спеціальні мультфільми для вивчення англійської для початківців — чудовий прийом, який працює безвідмовно та на всі 100%.

Можна виділити 3 основні причини чому вивчати англійську за мультиками ефективно:

  • Прості слова та граматичні конструкції.

Багато мультфільмів розраховані безпосередньо на дитячу аудиторію. У них ви не знайдете складних граматичних оборотів чи сленгових виразів.

Всі фрази героїв побудовані просто і зрозуміло, орієнтовані на те, щоб познайомити дитину з навколишнім світом.

  • Повторення слів та фраз.

Багато героїв у мультфільмах використовують певні слова та вирази з однієї серії до іншої. Їх можна назвати «фішками» героя, вони відтіняють його характер, надають йому колорит та особливих рис. Такі висловлювання запам'ятаються дитиною швидко, будьте певні.

  • Доступність.

Діти, як і дорослі повинні освоювати англійську поступово, від початкового рівня до більш просунутого.

На просторах інтернету ви можете легко знайти не тільки розважальні мультики англійською, але й навчальні, навіть для тих, хто вчить англійську з нуля.

Розвиваючі мультфільми для дітей розраховані на те, щоб допомогти освоїти англійську від алфавіту до вільної розмовної мови.

Доповнити свої уроки можна розучуючи прислів'я та приказки, а також пісні та фрази. Тоді процес навчання стане ще легшим і захоплюючим, як для малюків, так і для дорослих.

А тепер, давайте перейдемо до списку мультфільмів.

Читай також

Переклад з англійської на українську мову: топ 10 перекладачів

Топ 10 навчальних дитячих мультфільмів англійською мовою

Happy Rhymes 

Мультфільм англійською мовою з музичним супроводом. У ньому ви знайдете веселі віршики та пісеньки, які можна легко вивчити та співати з малюком.

Nursery Rhymes for Babies 

Якщо ви хочете створити атмосферу англійської мови для вашого малюка, то вам точно необхідно поставити цю 54-хвилинну добірку веселих пісень англійською.

Gogo Loves English 

Цей мультфільм про дракончика Гого, який прилетів з іншої планети, зустрів друзів і хоче вивчити англійську мову, щоб вільно спілкуватися. У мультфільмі немає нічого зайвого — показано лише життєві ситуації.

Нові слова та фрази під час серії повторюють достатньо разів, щоб малюк їх запам'ятав. Серії мультфільму короткі (приблизно 5 хвилин), тому дитина не встигне занудьгувати.

Muzzy in Gondoland

Мультсеріал від телеканалу BBC створений спеціально для вивчення англійської мови іноземцями. Маззі - це прибулець, для якого англійська мова - не просто іноземна, а й інопланетна.

Crawford the Cat

Мультфільм для вивчення англійської мови є корисним у всіх відносинах. Крім популярних англійських слів («hello», «thank you», «you are welcome» і т.д.), котик Кроуфорд вчить малюків добре поводитися, бути ввічливими, чистити зуби і прибирати свої іграшки.

Мультики для вивчення англійської для старших дітей

Little Bear 

Багатосерійний мультик канадського виробництва, який розповідає про головного героя Ведмедика, його родину, друзів і захоплюючі пригоди. Найкраще дивитися його після 4 років.

Super why! 

Герої цього мультфільму навчають граматиці та знайомлять вашу дитину з новими словами. 

При цьому програма розрахована на тих малюків, які вже знайомі з англійською. Тому в якості першого заняття його обирати не варто.

Peter Rabbit 

Це ще один мультфільм, який здатний захопити навіть дорослого, це екранізація казок Беатріс Поттер про Кролика Пітера.

Мультиплікаційний серіал вийшов справді чудовим. Рекомендуємо приступати до перегляду не раніше 5 років - для дітей молодшого віку і сюжет, і картинка можуть виявитися складними.

Також, у 2012 році канал Nick Jr. відродив мультсеріал у форматі комп'ютерної графіки. Новий «Peter Rabbit» отримав дуже динамічну і не менш приємну картинку. Виглядає сучасно, дітям подобається.

At the zoo 

Захопливий мультфільм англійською про пригоди хлопчика та мами в зоопарку. Переглянувши його, дитина дізнається будову минулого часу, основну лексику щодо тварин та емоцій, а також основні граматичні конструкції.

Тому, хто вже вміє читати англійською, сприймати британську мову допоможуть субтитри.

Читай також

Анекдоти на англійській мові з перекладом

English Singsing. Collection of Easy Dialogue

Складність інформації в цих мультфільмах - приблизно на рівні «Elementary», тобто, маленькі глядачі повинні хоча б трохи розуміти англійську.

Зазвичай ці розвиваючі мультики на англійській мові рекомендують використовувати після 5-6 років.

 Висновок

Насправді мультфільмів із субтитрами, які послужать хорошу службу у вивченні англійської мови, дуже багато. Важливо тільки зрозуміти, що результат ці мультики принесуть тільки в тому разі, якщо сподобаються юному глядачеві.

Варто перебрати кілька творів і знайти «своє», тоді новий формат уроків приживеться у вашій родині надовго.

Крім того, це чудове доповнення до вивчення англійської на курсах для дітей!

Онлайн курси англійської Englishdom - це ваш найкращий супутник у підвищенні рівня володіння мовою. Вивчайте англійську за допомогою мультфільмів та інших цікавих матеріалів, отримуйте знання, що відкриють перед вами безліч можливостей. Англійська – ключ до свободи обирати.

Велика і дружна родина Englishdom