Для корректной работы сайта в вашем браузере должны быть включены файлы Сookie

Мы ценим ваше мнение. Оставьте отзыв о том, как проходит обучение.

credit card У тебя осталась незавершенная покупка: занятий с 
смотреть

Привет! Мы – онлайн-школа английского Englishdom

Мы предлагаем 3 варианта обучения:

👩‍💻

Индивидуальные онлайн-уроки с преподавателем на нашей интерактивной платформе ED Class

🤓

Самостоятельное изучение английского на нашем сайте в онлайн-тренажере

📱

Либо обучение в мобильном приложении Ed Words, или на современной онлайн-платформе и в разговорных групповых занятиях

11 марта 2020
14 мин. читать

ТОП-11 українських шкіл англійської мови плюс ціни

Нет времени читать? Сохрани в

Всім привіт. Сьогодні ми вже не будемо розповідати про те, навіщо вчити мову. І навіть не торкнемося теми того, як його вчити. А розберемо — де це робити. Ми підготували порівняльну таблицю для 12 популярних онлайн і оффлайн шкіл та курсів англійської мови. EnglishDom, звичайно ж, поза конкуренцією, але все одно по відношенню до інших намагатимемося бути об'єктивними.

Содержание статьи:

ТОП-11 українських шкіл англійської мови плюс ціни, изображение 1

Питання, який у вас може спливти. Навіщо нам розповідати про своїх конкурентів? Відповідь проста. Студенти, які навчаються в EnglishDom, довіряють нам і вчитимуться далі. Ця стаття для тих, хто поки не визначився. Якщо людина хоче знайти статтю з об'єктивним оглядом різних шкіл англійської мови, то він її в будь-якому випадку знайде. Нам немає сенсу про це мовчати. Нехай ті, хто тільки замислюється про вивчення англійської мови, вже зараз потрапить в наш блог і оцінить наші статті, включаючи цю.

Порядок буде таким: ніяких топів і рейтингів. Навіть за популярністю. Просто список врозкид. Адже все це досить суб'єктивно. Не можна точно сказати, яка школа вчить краще, а яка гірша. Ми будемо вказувати об'єктивні дані: кількість викладачів в школі, вартість уроку і так далі. А ви вже самі зможете зробити свій вибір. Домовилися? Крім короткого текстового опису, ми будемо вказувати:

  • Назва та логотип
  • Особливості школи
  • Кількість викладачів
  • Формат навчання
  • Кількість філій (якщо школа оффлайн)
  • Напрями (це більше англійська для початківців або для просунутих, для школярів або для дорослих людей)
  • Акції та бонуси

Розповісти досить докладно про кожній школі все одно не вийде, адже імідж компанії складається не з одних лише цифр. Це і атмосфера на уроках, і відгуки, асоціації та багато чого ще. У кого-то конкретна школа може закріпитися в пам'яті завдяки харизматичною провідною на ютуб-каналі, у кого-то завдяки цікавому логотипу, а кому-то просто запам'яталася забавна реклама.

Загалом, досить передмов. Давайте вже перейдемо до суті.

EnglishDom

ТОП-11 українських шкіл англійської мови плюс ціни, изображение 2

Почнемо з нашої школи, щоб потім до цього не повертатися. Онлайн школа EnglishDom поєднує кілька каналів навчання: курси з викладачем розмовні клуби, безкоштовні онлайн тренажери і безкоштовний додаток для вивчення слів. В екосистемі EnglishDom досить корисної інформації, щоб тут займатися з нашими викладачами по нашим же навчальним програмам, тут же закріплювати отримані знання в тренажерах, і не йдучи далеко заодно почитати статті в блозі або подивитися відео на YouTube.

Ми викладаємо англійську за кількома напрямками. Всього у нас на даний момент 16 готових курсів. Частина з них - це загальна англійська на різні рівні: Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate і Uppe-Intermediate. Частина з них - для підлітків і дітей. Ще частина курсів спрямовані на підготовку до іспитів, включаючи ЄДІ і IELTS, а деякі готують фахівців конкретних професій, наприклад, курс англійської для IT.

  • Формат навчання: заняття по відеозв'язку на онлайн платформі
  • Вартість уроку: від $ 12 до $ 15 за урок з російськомовним викладачем і від $ 22 до $ 27 за урок з носієм англійської мови (при покупці великого пакета навчання виходить дешевше)
  • Напрямок: 16 курсів різних спрямувань
  • Кількість викладачів: більше 255
  • Акції та бонуси: перший урок безкоштовно, бонусні уроки при купівлі будь-якого пакета навчання
Зареєструватися на безкоштовний урок

Toki

ТОП-11 українських шкіл англійської мови плюс ціни, изображение 3

Класична онлайн школа англійської мови. Як і в багатьох, тут є можливість займатися з російськомовним викладачем або з носієм мови. Але разом з цим є ще й третій варіант, комбінований. Три уроки з російськомовним, і один урок з носієм. Виходить досить цікаво, і в той же час недорого. Поряд зі звичайними курсами є спецкурси з підготовки до іспитів і курси для певних професій. Рівень складності програми можна вибрати після вступного заняття.

Уроки проходять онлайн по відеозв'язку, графік можна вибрати самостійно. Сама школа рекомендує займатися 2-3 рази в тиждень. У порівнянні з конкурентами, в цій школі не так багато викладачів, але це можна розглядати і як плюс, адже чим менше людей займаються, тим більше уваги можна приділити кожному окремо взятому.

  • Формат навчання: уроки по відеозв'язку
  • Вартість уроку: 560р за заняття з російськомовним, 1240р за заняття з носієм мови, від 690р за змішаний пакет навчання
  • Тривалість уроку: 50 або 100 хвилин
  • Напрямок: загальна англійська і професійна англійська
  • Кількість викладачів: 44
  • Акції та бонуси: безкоштовний початковий урок і знижка при покупці змішаного пакета

Тетрика

ТОП-11 українських шкіл англійської мови плюс ціни, изображение 4

Тетрика — це онлайн школа. Але не конкретно школа англійської мови, а просто школа, для учнів 1-11 класів. Тут навчання йде з чотирьох предметів: російська, математика, фізика і англійська. Акцент робиться на підготовці ЄДІ і ОГЕ. Компанія обіцяє випускникам, які займаються у них, скласти іспит на 80+ балів.

Заняття проходять з репетитором по відеозв'язку. У кожного репетитора в команді як мінімум 2000 напрацьованих годин і як мінімум 25 учнів, які отримали більше 85 балів за їх предмету. У нас в EnglishDom, до речі кажучи, теж є курс підготовки до ЗНО, але наша методика відрізняється. Ми проходимо екзаменаційні матеріали, але займаємося за комунікативною методикою, так, щоб знання стали в нагоді не тільки на ЄДІ, а й у житті. Якщо для вас іспити в пріоритеті, і ви хочете звернутися до компанії, для якої це основна спеціалізація, то "Тетрик" звучить як непоганий вибір.

  • Формат навчання: заняття з репетитором по відеозв'язку
  • Вартість уроку: 1075р за урок
  • Тривалість уроку: може відрізнятися
  • Напрямок: підготовка до іспитів
  • Кількість викладачів: близько 130
  • Акції та бонуси: безкоштовний пробний урок

Tokademy

ТОП-11 українських шкіл англійської мови плюс ціни, изображение 5

Тут мовні курси англійської мови теж проходять онлайн, тільки замість готової освітньої платформи використовуються програми Zoom і Skype, або навіть What's Up і Viber за бажанням студента. Одним з ключових напрямків школи є англійська для дітей. У школі можуть займатися діти від чотирьох років.

Щоб почати навчання в групі, потрібно дочекатися початку набору і зареєструватися в міжнародній, або російськомовної групі. Вартість участі в них сильно відрізняється. Індивідуальні уроки теж сильно відрізняються між собою за форматом в залежності від спрямованості курсу.

  • Формат навчання: спілкування з викладачем по телефону або відеозв'язку
  • Вартість уроку: від 450 до 1400 рублів а індивідуальний урок з російськомовним викладачем, від 4 до 10 британських фунтів за групове заняття в міжнародній групі, 300 рублів за заняття в російськомовній групі
  • Тривалість уроку: від 35 до 90 хвилин (найкоротші для дітей, найдовші при підготовці до іспитів)
  • Напрямок: кілька різних напрямків
  • Кількість викладачів: невідомо
  • Акції та бонуси: знижки при покупці великих пакетів навчання

Accent City

ТОП-11 українських шкіл англійської мови плюс ціни, изображение 6

Трохи відвернемося від занять з викладачами. Ця платформа для самостійного навчання. Сайт, мобільний додаток, тести — все в такому дусі. Плюс персональний куратор, який допомагає у всьому цьому розібратися. У Accent City все ж є курси з викладачем, але це не є основним напрямом компанії. Курси відрізняються за своєю вартістю.

В цілому ця платформа може сподобатися тим, хто вже пройшов певний шлях з викладачем, як мінімум в школі. Студенти з рівнем Intermediate і вище можуть самі шукати собі матеріали для вивчення на таких майданчиках. Мінус в тому, що це менш продуктивно, і багатьом людям складно змусити себе стабільно приділяти час англійської.

  • Формат навчання: онлайн база матеріалів і уроки з викладачем
  • Вартість навчання: від 200р за доступ до платформи, 750р за урок з російськомовним викладачем. 1250р за урок з носієм мови
  • Тривалість уроку: 45 хвилин
  • Напрямок: англійська для самостійного вивчення
  • Кількість викладачів: немає точних даних
  • Акції та бонуси: 30 днів безкоштовного доступу

Lingualeo

ТОП-11 українських шкіл англійської мови плюс ціни, изображение 7

Сайт для самостійного вивчення англійської мови. За дизайном і концепції схожий на дитячий, але підійде і для дорослих. Ваш персональний куратор - левеня Лео, який мотивує виконувати більше індивідуальних завдань, наприклад, подивитися відео, пройти тренажер з граматики або зберегти нові слова на вивчення.

Платформа підходить двом категоріям людей: перша — ті, хто використовують її як додаткове джерело нових знань. Наприклад, ви можете займатися в одній школі (нехай навіть оффлайновой) з викладачем, а на Lingualeo заходити кілька разів в тиждень по годині просто щоб попрактикуватися в сприйнятті англійської на слух або закріплення вивчених слів в тренажері. Друга категорія - ті, хто вже освоїли базу і просто хочуть в лайтовом режимі вчитися далі. Теми, цілі та інтереси сайт підбирає під ваш запит, виходячи з анкети, яка заповнюється при реєстрації.

  • Формат навчання: онлайн платформа для самостійного вивчення
  • Вартість передплати: безкоштовний обмежений доступ, преміум підписка за $ 10 в місяць або $ 17 в рік, також додатково доведеться заплатити за деякі онлайн курси, наприклад, підготовка до іспитів
  • Напрямок: англійська для дітей та підлітків
  • База матеріалів: тексти, відео, набори слів, тренажери граматики, онлайн курси
  • Акції та бонуси: безкоштовний доступ з обмеженим функціоналом

Skyeng

ТОП-11 українських шкіл англійської мови плюс ціни, изображение 8

Ця школа близька нам за форматом навчання. Теж онлайн, теж по відеозв'язку, і теж за індивідуальним графіком. Екосистема школи синхронізується між собою. Можна займатися на сайті, в телефоні, через додаток, і весь прогрес в акаунті буде синхронізуватися. За основу взята британська комунікативна методика. Велику частину часу студент і викладач спілкуються англійською. За інших рівних вартість заняття трохи дорожче, ніж у нас - це обумовлено тим, що Skyeng більш популярна і впізнавана школа.

  • Формат навчання: індивідуальні уроки з викладачем на цифровій платформі
  • Вартість уроку: від 790р за урок з російськомовним викладачем і 1920р за урок з Нейт спікером
  • Тривалість уроку: 50 хвилин
  • Напрямок: курси різних спрямувань
  • Кількість викладачів: понад 11 тисяч
  • Акції та бонуси: безкоштовний пробний урок

Englex

ТОП-11 українських шкіл англійської мови плюс ціни, изображение 9

Ще одна онлайн школа англійської мови, схожа на EnglishDom. Відмінність в тому, що Інглекс робить упор не тільки на загальні курси, а й окремо поддягівает студентів по точковим напрямками: спецкурс з граматики, постановка вимови, підготовка до іспитів і так далі. У Englex немає групових занять. Тільки індивідуальні уроки з викладачем з бази.

Ще одна відмінність - в школі немає фіксованої тривалості курсів. Можна займатися так довго, скільки хочеться. Єдині обмеження - мінімальна оплата від п'яти уроків і обмежена кількість тем в цифровому підручнику.

Нещодавно в школі з'явилися інтенсиви і розмовні клуби, де за кілька занять проходять конкретну тему, наприклад, артиклі. Коштують інтенсиви і розмовні клуби приблизно так само, як у звичайних уроків.

  • Формат навчання: онлайн урок з викладачем
  • Вартість уроку: від 600 до 900 рублів з російськомовним викладачем, від 1400 до 1700 рублів за урок з носієм
  • Тривалість уроку: 45-50 хвилин
    Напрямок: загальна англійська та спецкурси
  • Кількість викладачів: 325
  • Акції та бонуси: час від часу з'являються знижки на пакети навчання

Native English (Kyiv)

ТОП-11 українських шкіл англійської мови плюс ціни, изображение 10

Школа територіально знаходиться в Києві. Є дві філії: на лівому березі (станція метро Лівобережна) і в центрі (станція метро Золоті ворота). Для жителів інших міст продаються електронні курси (без викладача, просто набір навчальних матеріалів). Перед записом можна пройти тестування по телефону. Головний прийом школи, можна сказати, її фішка - це вивчення розмовної англійської в контексті модельованих ситуацій. Тобто викладач з учнями створює ситуацію, де кожен повинен відігравати свою роль на англійській мові. Це допомагає прибрати мовний бар'єр.

Є два варіанти курсу на кожен з трьох рівнів (Elementary, Pre-Intermediate та Intermediate). Повний курс для тих, хто вчиться, і підтримує для тих, хто хоче підтримувати мовні навички в тонусі. Повний пакет складається з 64 занять. Підтримує передбачає відвідування школи 8 раз в місяць.

  • Формат навчання: групові та індивідуальні оффлайн уроки
  • Вартість уроку: 320 грн за індивідуальне заняття і 100 грн за урок в групі 6-8 чоловік
  • Тривалість уроку: 60 хвилин
  • Напрямок: розмовна англійська
  • Кількість філій: 2 офісу в Києві
  • Кількість викладачів: 16
  • Акції та бонуси: безкоштовні розмовні клуби раз в тиждень

Space Deer (UA)

ТОП-11 українських шкіл англійської мови плюс ціни, изображение 11

Українська школа "змішаного типу". Якщо велика частина попередніх робили акцент або на онлайн, або на оффлайн, то тут обидва напрями однаково розвинені. SpaceDeer позиціонує себе як АнтіШкола. Тому що тут все не так, як в школі, а все навпаки. Немає нудних лекцій і контрольних, а замість них інтерактив і веселощі.

Також тут на комунікації побудовано не 10, і навіть не 50 відсотків уроку, а повністю весь урок. І навіть фінальний іспит проходить не у вигляді тесту, а у вигляді бесіди з носієм мови. Однак такий підхід підійде не всім. Потрібно мати хоча б базовий багаж знань, щоб не розгубитися. Інакше це буде даремно витрачений час через невдало обраного формату уроку.

Оффлайн курси проходять за графіком і тривають два місяці. Можна вибрати зручний час і день тижня із запропонованих. В онлайні є можливість займатися індивідуально і в групі.

  • Формат навчання: групові інтерактивні курси і онлайн навчання
  • Вартість уроку: 185 гривень за групове заняття, 123 грн за групове онлайн заняття, 250 гривень за індивідуальний онлайн урок
  • Тривалість уроку: 60 хвилин
  • Напрямок: розмовна англійська
  • Кількість викладачів: 20
  • Кількість філій: школи в чотирьох містах: Київ, Харків, Львів та Житомир
  • Акції та бонуси: безкоштовні вебінари і майстер-класи

Easy Speak (RU, UA)

ТОП-11 українських шкіл англійської мови плюс ціни, изображение 12

Остання оффлайновая школа англійської мови на сьогодні. У неї є філії в 23 країнах світу, включаючи Росію і Україну. У Москві два офіси розташовані біля метро Проспект Миру і метро Кольоровий Бульвар. У Києві єдина школа Easy Speak знаходиться на Позняках.

Все як завжди: комунікативна методика, значну частину уроків займає спілкування і так далі. Велику увагу компанія приділяє інтенсиву. Вони проходять досить часто і обіцяють за кілька місяців посиленої підготовки значно поліпшити рівень володіння англійською мовою у студента, особливо навички слухання і говоріння.

  • Формат навчання: групові заняття і інтенсиви
  • Вартість уроку: 162 грн або 720р за заняття в групі 5-7 чоловік
  • Тривалість уроку: 90 хвилин
  • Напрямок: англійська для подорожей
  • Кількість викладачів: немає точних даних
  • Кількість філій: дві школи в Москві, одна в Києві, велика мережа по інших країнах
  • Акції та бонуси: безкоштовний пробний урок і електронна книга про вивчення англійської
Читайте також: Як підібрати курс англійської мови

Фух. Було складно визначитися, які саме з десяток і сотень шкіл вибрати для цієї статті. Сподіваємося, вам сподобалося. Головне — не школа. Головне — ваше бажання і мотивація вчити англійську.

Велика та дружня родиня EnglishDom