Для коректної роботи сайту в вашем браузере мають бути включені файли Сookie

Ми цінуємо вашу думку. Залишіть відгук про те, як відбувається навчання.

credit card У тебе залишилася незавершена покупка: занять з 
дивитися

Привіт! Ми – онлайн-школа англійської Englishdom

Ми пропонуємо 3 варіанти навчання:

👩‍💻

Індивідуальні онлайн-уроки з викладачем на нашій інтерактивній платформі ED Class

🤓

Самостійне вивчення англійської мови на нашому сайті в онлайн-тренажері

📱

Або навчання в мобільному додатку Ed Words, або на сучасній онлайн-платформі та у розмовних групових заняттях

19 березня 2020
6 хв. читати

Де знайти репетитора англійської мови: критерії і секрети пошуку

Немає часу? Збережи в

Почати вивчення англійської мови — важливе рішення в житті, оскільки вимагає від студента мотивації та бажання отримати нові знання. Прагнення — справа, звичайно, гарна, але крім нього ще виникають питання з пошуку відповідного викладача із врахуванням якостей, якими він має обов’язково володіти. You think you know it all? Guess what! Ми маємо деякі секрети для пошуку. You do not wanna miss it!

Де знайти репетитора англійської мови: критерії і секрети пошуку, зображення 1

Онлайн чи офлайн вивчення англійської

Зручність і гнучкість

Завдяки онлайн-курсам студенти планують заняття в зручний час, а також поєднують роботу і сімейне життя. Матеріали курсу доступні в Інтернеті, тому немає необхідності купляти дорогі підручники та посібники, які передбачає традиційне навчання з репетитором англійської.

Транспорт

Під час хуртовин і штормових попереджень доводиться скасовувати заняття, що впливає на прогрес у вивченні мови. У той час, як подібні проблеми не зачіпають учнів онлайн-курсів.

read also
Читай також

Національні свята Великобританії

Шляхи пошуку викладача англійської мови

Ймовірно, одним із ефективних способів знайти викладача буде запитати у знайомих. Іноді приватні репетитори англійської мови залишають візитки і контактні телефони в кафе або магазинах, куди заходять потенційні студенти. Або ж публікують рекламне оголошення в місцевій газеті і журналі.

Одним із кращих місць для пошуку приватного репетитора з англійської є університет або коледж. Проте, наявність наукового ступеня і знання мови на високому рівні не гарантує того, що вчитель знайде підхід до дитини, так як специфіка наукової роботи має свій слід (keep that in mind).

Однак, найшвидший спосіб пошуку — онлайн. Можна пошукати на спеціалізованих сайтах для репетиторів або просто завітати до нас.

Відмінність полягає у вступному уроці. Приватні вчителі не горять бажанням проводити такі заняття, оскільки для них це невід'ємна складова заробітку, однак, для нас дуже важливо, щоб навчання в школі проходило комфортно і весело. А, також, щоб ви розуміли, підходить вам той чи інший учитель чи ні. Ми цінуємо індивідуальний підхід.

Заняття англійською по Скайпу в EnglishDom - Подай заявку зараз і отримай безкоштовний урок!: 

Вартість заняття з репетитором

Вартість одного заняття може значно варіюватися.

Україномовні приватні репетитори з англійської, які проводять уроки на дому або по Skype, беруть від 100 гривень і вище (верхньої межі немає, все залежить від "апетитів" вчителя), в той же час носії мови очікують за свої послуги приблизно $25 за академічну годину.

Ціна залежить від досвіду і кваліфікації окремого вчителя, а також суб'єктивної оцінки праці в грошовому еквіваленті. Деякі викладачі вважають за краще брати оплату трохи нижче мінімальної, за умови, що заняття проводиться в групі, тобто з двома-трьома студентами, у яких один і той же рівень мови, але так роблять далеко не всі.

У той же час, онлайн школа англійської мови EnglishDom пропонує привабливі ціни на індивідуальні уроки англійської з україномовним репетитором від 230 гривень і англомовним від 530 гривень.

Більш того, для самостійної практики мови є безкоштовний онлайн тренажер і розмовний клуб з безлімітним відвідуванням від 700 гривень на місяць.

І, звичайно ж, гнучка система знижок у вигляді приємних бонусів і подарунків. Наприклад, якщо ви запрошуєте одного друга на навчання в нашу школу, то ви і ваш камрад/напарниця отримують по 2 безкоштовних уроки англійської по Skype. Більш детальну інформацію можна подивитися тут.

read also
Читай також

Як успішно скласти ЄВІ-2024

Репетитор із англійської для дітей

Для непосидючих дітей репетиторство вимагає від учителя першорядних навичок і досвіду роботи. Наявність педагогічного бекграунду грає ключову роль.

Якщо ж у викладача лінгвістична або філологічна освіта, то поцікавтеся проходив-(ла) він/вона методику викладання іноземної мови, і чи є безпосередній досвід роботи з дітьми. Все-таки діти мають свої особливості і вимагають певного підходу.

Досвідчені дитячі викладачі, як правило, намагаються зробити урок більш інтерактивним, щоб утримувати увагу дитини на весь час заняття. Також, можна попросити поглянути на відгуки від минулих учнів і їх батьків.

Крім того, кваліфікований учитель повинен мати такі сертифікати як: CELTA або TESOL (викладання англійської мови на інших мовах), хоча є й інші варіації.

Наявність дипломів про рівень знання англійської мови - теж плюс у скарбничку довіри, наприклад: FCE (рівень Upper-Intermediate), CAE (знання Інгліш на високому рівні, Advanced), TOEFL або IELTS.

Яким повинен бути сучасний вчитель англійської?

Нижче представлений список особистісних якостей, якими володіє будь-який успішний викладач англійської мови:

  1. Найбільш важливою характеристикою надійного вчителя вважається дружелюбність і емоційна близькість з учнями. Це плюс, якщо студенти діляться проблемами і сумнівами, не відчуваючи страху і вагань. Часто, відносини натягнуті, тому що студенти рефлекторно ототожнюють вчителів зі злими і над-строгими диктаторами.
  2. Хороший репетитор — це, в першу чергу, хороша людина. Діти тягнуться до людей з яскраво вираженою індивідуальністю. Це сприяє поліпшенню спілкування, розуміння і, в кінцевому підсумку, високих результатів. Презентабельний вигляд, приємна зовнішність і щира посмішка - основні критерії.
  3. Характеризують учителя і навички спілкування. Репетитор англійської — це гідний оратор. З одного боку, якщо комунікативні навички високо розвинені, то він здатний пояснювати новий матеріал найбільш ефективним способом. З іншого боку, такий навик дозволяє підтримувати єдність у класі (коли репетитор працює відразу з декількома дітьми). Природжені оратори сьогодні на вагу золота.
  4. Учитель мрії має почуття гумору. Логічно, адже людина вчить і наставляє наступне покоління, і оскільки діти молодше, то за замовчуванням очікують від свого викладача багато веселощів і жартів. Таким чином, хороший учитель — той, хто для підтримки дисципліни використовує не батіг і пряник, а гумор і свої навички для створення гарного настрою у студентів.

Викладачі англійської мови виконують важливу роботу, тому що знайомлять учнів із іншим світом, якому властива специфіка, традиції та особливості. Справжній вчитель англійської пристрасно любить свій предмет і процес навчання, допомагаючи учням, оскільки живий інтерес — ключ до успіху.

При виборі потенційного репетитора не соромтеся ставити питання. Не забувайте, що навіть із професіоналом своєї справи, не вийде вчитися, якщо не докладати належних зусиль. Вивчення мови — тернистий шлях, і вчитель - не чарівник, а наставник.

Ну, а тічери від школи EnglishDom завжди допоможуть досягти поставленої мети. So do not waste your time! ;)