Для коректної роботи сайту в вашем браузере мають бути включені файли Сookie

Ми цінуємо вашу думку. Залишіть відгук про те, як відбувається навчання.

credit card У тебе залишилася незавершена покупка: занять з 
дивитися

Привіт! Ми – онлайн-школа англійської Englishdom

Ми пропонуємо 3 варіанти навчання:

👩‍💻

Індивідуальні онлайн-уроки з викладачем на нашій інтерактивній платформі ED Class

🤓

Самостійне вивчення англійської мови на нашому сайті в онлайн-тренажері

📱

Або навчання в мобільному додатку Ed Words, або на сучасній онлайн-платформі та у розмовних групових заняттях

6 червня 2021
10 хв. читати

Топ 20 цитат про успіх в англійській мові

Немає часу? Збережи в

Зміст статті:

Успіх ... кожен хоче його, але більшість з нас і гадки не має як його досягти. Ми потребуємо його практично скрізь: у школі або в кар'єрі, у відносинах з партнерами, дітьми або друзями, з нашим ментальним і фізичним здоров'ям, з тими, кого ми тільки починаємо дізнаватися і, звичайно, з собою. Але чи знаємо ми справжнє значення цього слова? Дана стаття розвіє ваші сумніви, а, можливо, і допоможе визначитися з вибором на вашому життєвому шляху! Великі цитати не менш великих людей чекають вас нижче. C'mon!

У чому, на вашу думку, полягає success? У грошах? В отриманні задоволення і духовну освіту? Може бути вся справа в душевної гармонії і життя в моменті? Гей, а як щодо всього цього відразу? Кожен вирішує для себе сам. Але ми впевнені, що б ви не вибрали, без натхнення успіх досягається набагато складніше. Тому пропонуємо на огляд збірник кращих цитат про нього, які повинні підштовхнути вас до нього і відкрити нові двері.

Автори багатьох з нище представлених висловів залишаються не відомими, але гірше від цього вони не стають. Більш того, на наш погляд, саме такі цитати заслуговують на особливу увагу Більш того, на наш погляд, саме такі цитати заслуговують на особливу увагу. In fact, does it really matter who said it? What matters is the idea. Можливо, саме в цьому списку знайдеться цитата, яка допоможе вам знайти свій власний шлях до успіху (whatever that's gonna be) і стане вашим девізом на кожен день.

Читайте також: ТОП 20 скоромовок англійською мовою

Топ 20 цитат про успіх на англійській мові

  1. "No one is going to hand me success. I must go out & get it myself. That's why I'm here. To dominate. To conquer. Both the world, and myself." – Unknown —Ніхто не надасть мені успіх. Я повинен піти і домогтися його сам. Ось чому я тут. Щоб домінувати і здобути перемогу. Над цим світом і над собою.
  2. "Though no one can go back and make a brand new start, anyone can start from now and make a brand new ending." – Carl Bard — Хоча ніхто не в силах повернутися назад і почати все заново, кожен може почати зараз і зробити абсолютно новий фінал.
  3. "Accept responsibility for your life. Know that it is you who will get you where you want to go, no one else." – Les Brown — Прийміть відповідальність за своє життя. Знайте, що (тільки) ви можете влаштувати все для себе, ніхто інший.
  4. "Kill them with success and bury them with a smile." – Unknown — Убийте їх успіхом і поховайте їх посмішкою. 
  5.  "Nobody ever wrote down a plan to be broke, fat, lazy, or stupid. Those things are what happen when you do not have a plan. " – Larry Winget — Ніхто ніколи не планував стати бідним, товстим або ледачим. Ці речі трапляються, коли у вас немає плану. 
  6.  "The only thing that stands between you and your dream is the will to try and the belief that it is actually possible." – Joel Brown — Єдине, що стоїть між вами і вашою мрією – це воля до спроби і віра в можливість.
  7. "If opportunities do not knock, build a door." – Unknown — Якщо змоги не стукати до вас, побудуйте двері. 
  8.  "Challenges are what make life interesting and overcoming them is what makes life meaningful." – Joshua J. Marine — Труднощі – це те, що робить життя цікавішим, а подолання їх робить її значущою.
  9. "Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs." – Farrah Gray — Будуйте свої власні мрії, або хто-небудь інший найме вас будувати свої.
  10.  "Forget all the reasons it will not work and believe the one reason that it will." – Unknown — Забудьте все причини, за якими це не спрацює, і повірте в одну, по якій спрацює.
  11. "The only way to do great work is to love what you do. If you have not found it yet, keep looking. Do not settle." – Steve Jobs — Єдиний спосіб робити роботу на відмінно – любити те, чим займаєтеся. Якщо ви все ще не знайшли (така справа), продовжуйте шукати. 
  12.  "Happiness is a choice." – Unknown — Щастя – це вибір. 
  13.  "Life is like photography. You need the negatives to develop." – Unknown — Життя, як фотографія – вам потрібен негатив для розвитку. 
  14.  "I am thankful for all of those who said NO to me. It's because of them I'm doing it myself. " – Albert Einstein — Я вдячний всім, хто сказав мені "ні". Завдяки їм я справляюся сам. 
  15.  "We do not see things the way they are. We see them the way we are." – Talmud — Ми не бачимо речі такими, якими вони є. Ми дивимося на них по-своєму.
  16. "The best revenge is massive success." – Frank Sinatra — Краща помста – це грандіозний успіх. 
  17.  "How you do one thing, is how you do everything. Be aware." – Unknown — Як ви робите одну справу, так ви робите і все інше. Майте на увазі. 
  18.  "Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you did not do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. " – Mark Twain — Через 20 років ви будете більше шкодувати про не зроблені речах, ніж про зроблених. Так що відкиньте в сторону свої заборони. Піддаватися вітрі. Досліджуйте. Мрійте. Відкривайте. 
  19.  "Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people." – Eleanor Roosevelt — Великі уми обговорюють ідеї. Середні – події. Дрібні – людей. 
  20.  "To love oneself is the beginning of a lifelong romance." – Oscar Wilde — Любов до себе – це початок роману довжиною в життя.

Яка цитата сподобалася вам найбільше? Hold it! Перед тим як ви відповісте, пропонуємо поглянути відео нижче. Після перегляду, невдача точно буде обходити вас стороною. Адже в відео є 25 кадр, і все подивилися просто приречені на успіх! It's a total safe bet! Жартуємо, звичайно. Але надихнути вас воно точно має. До речі, розібрати відео і виконати завдання до нього як завжди можна в нашій Відеопрктиці.

Читай також

Англійська для початківців: для чого вчити англійську з нуля

Про успіх з носієм мови 

А чи знаєте ви як правильно говорити про успіх з носіями мови? Припустимо, вам випала така можливість - не станете ж ви її упускати? Адже можна дізнатися стільки нового і корисного! А, може бути, ви навіть переглянете свої погляди. 

Для того, щоб діалог вийшов конструктивним, а ви звучали природно і впевнено, користуйтеся наступними виразами:

  • To stand out — виділятися (відрізнятися від інших) або фокусувати увагу інших на себе. Без цього нікуди! Головне, щоб все було обґрунтовано. Чи не льстіть собі. 
Successful people stand out in one way or another.
Успішні люди виділяються тим чи іншим чином.
  • To keep up — підлаштовуватися під інших, намагатися бути як всі, залишатися на тому ж місці, де і все. Now, we do not need that sh*t! 
People who succeed in the world do not try to keep up with others. They only focus on competing with themselves. 
Успішні люди в цьому світі не підлаштовуються під інших. Вони тільки фокусуються на змаганнях з собою.
  • To go above and beyond — лізти зі шкіри геть, робити все можливе і неможливе. Sometimes we all have to do that.
My friend goes above and beyond to please her clients. 
Моя подруга зі шкіри геть лізе, щоб догодити своїм клієнтам. (Well-well-well...) 
  • To come out on top — досягти успіху, вийти в переможці, узяти гору або перемогу в змаганні. 
I always find a way to come out on top. 
Я завжди знаходжу спосіб узяти гору.

4  елементи успіху

1) Гроші (money). Чи можна купити щастя за гроші? Зрозуміло! Не у всіх випадках, звичайно. Але, якщо у вас недостатньо грошей, щоб прогодувати свою сім'ю, то гаманець товстіший безсумнівно збільшить ваш рівень щастя. Однак, як тільки ви задовольните свої основні потреби, то гроші стають (повинні ставати) менш значущими.

2) Заняття і робота (engagement and work). Люди знаходяться в счастливейшим condition і дають найкращий результат тоді, коли вони активно залучені в те, чим займаються. Питання в тому, як досягти такого рівня залученості. Відповідь проста — люди досягають потокового стану (flow state), коли займаються тими речами, в яких вони не тільки гарні, але й які кидають їм виклик. Для отримання задоволення від роботи, потрібно займатися проектами, які витягнуть вас із зони комфорту. Real talk!

3) Відносини (ship). Якість вашого життя визначається людьми, які вас оточують. Негативні люди шкідливі не тільки для вас, але і для всього вашого оточення. Оточуйте себе позитивними, доброзичливими, що підтримують і розумними однолітками з почуттям гумору і широким світоглядом з різних верств суспільства. Це збільшує ваші шанси на позитивний погляд на речі і відкриває широкий спектр можливостей.

4) Здоров'я (soundness). Робота в напружені години може здаватися стоїть. Але, коли це досягається ціною здоров'я і морального добробуту, то шанси на успіх тьмяніють. Стрес руйнує кожну частинку вашого тіла. Недолік сну негативно впливає на ваші здібності до пізнання, може привести до поганої роботи і до прийняття неправильних рішень. Сон також тісно пов'язаний з вашим відчуттям щастя, так що не забувайте про необхідний відпочинок. We'd recommend you to keep an eye on that.

Ви визначаєте свій власний успіх. І немає нічого поганого в бажанні працювати в кутовому кабінеті або в отриманні посади, на яку ви зможете досягти бажаного результату, але пам'ятайте про ці чотирьох складових, так як вони роблять основний вплив на ваше щастя і успіх. Надихайтеся цитатами великих, використовуйте час з користю і не забувайте про стійкість до зовнішніх впливів (resilience). 

Be successful with EnglishDom and stay classy! 

EnglishDom #надихаємовивчити