Для корректной работы сайта в вашем браузере должны быть включены файлы Сookie

Мы ценим ваше мнение. Оставьте отзыв о том, как проходит обучение.

credit card У тебя осталась незавершенная покупка: занятий с 
смотреть

Привет! Мы – онлайн-школа английского Englishdom

Мы предлагаем 3 варианта обучения:

👩‍💻

Индивидуальные онлайн-уроки с преподавателем на нашей интерактивной платформе ED Class

🤓

Самостоятельное изучение английского на нашем сайте в онлайн-тренажере

📱

Либо обучение в мобильном приложении Ed Words, или на современной онлайн-платформе и в разговорных групповых занятиях

26 августа 2022
3 мин. читать

Наскільки гарно ви знаєте неправильні дієслова?

Нет времени читать? Сохрани в

Зміст статті:

notebook image

Перевір свій рівень англійської

Це безкоштовний комплексний тест, який допоможе визначити твій рівень володіння мовою за всіма параметрами:

  • Граматика
  • Словниковий запас
  • Читання
  • Сприйняття мови на слух

🕣 🇬🇧 Тест триватиме до 15 хв

Всім привіт. Настав час тесту на неправильні дієслова. Порадіємо за тих, хто їх вже давно вивчив і висловлюємо свої співчуття тим, кому тільки доведеться взятися за них.

Структура тесту з англійських неправильних дієслів

Усього буде 25 питань. Нескладно здогадатися, що всі вони будуть за неправильними дієсловами. Потрібно буде з трьох варіантів вибрати правильну форму слова та вставити її на місце пропуску.

Тут будуть як прості неправильні дієслова, так і складніші. Тож тест можна проходити з будь-яким рівнем англійської. Але якщо результат виявиться невисоким, значить є ще над чим попрацювати.

Результат тесту ви зможете дізнатись після відповіді на останнє запитання. Віконце покаже вам кількість правильних відповідей, і ви порівняєте його з табличкою нижче.

Крім однієї правильної відповіді та двох неправильних, буде ще четвертий варіант "не знаю". Він тут з однією метою – не дозволити вам набрати зайвих балів, тикаючи у відповідь навмання. Тож будьте чесні насамперед із собою: якщо не знаєте правильної відповіді, то так і відповідайте.

Все, інструкція закінчена. Бажаємо успіхів!

106

Результати тесту

1 - 10 правильних відповідей: З неправильними дієсловами у вас напружені стосунки. Якщо ви вже пройшли тему часу, то обов'язково виділіть час цього тижня і вивчіть хоча б 50 слів.

11 - 17 правильних відповідей: Основні дієслова ви знаєте, але цього не вистачить, щоб говорити та писати без помилок. Повторіть другу та третю форму дієслів за таблицею.

18 - 22 правильних відповідей: Хороший результат. Можемо вас привітати. Швидше за все, ви свого часу вже витратили багато болісних годин свого життя, щоб запам'ятати всі ці форми, але згодом дещо забули. Повторіть тему, щоб освіжити пам'ять.

23 - 25 правильних відповідей: Вітаємо! З цією темою ви розібралися.

Як швидко запам'ятати неправильні дієслова

Прям швидко-швидко не вийде. Це те саме, що вивчати нові слова, тільки втричі складніше. Але є все ж таки кілька способів, які допоможуть прискорити завдання.

Для початку потрібно відкрити таблицю англійських неправильних дієслів і перевірити себе. Закрийте другий та третій стовпчик і спробуйте самі для кожного слова у першій формі згадати другу та третю. Слова, де згадати не вдалося, зберігайте у персональний словник.

Або можна піти від зворотнього. Якщо результат тесту менше 10 балів, можна взяти готові набори: Перший, Другий і зберегти їх повністю. Слова персонального словника синхронізуються з додатком ED Words, і ви зможете щодня по десять-п'ятнадцять хвилин приділяти повторенню неправильних дієслів.

Як оцінити загальний рівень англійської мови?

Неправильні дієслова — лише мала частина всіх англійських тем.

Бажаєте дізнатися загальний рівень англійської та дізнатися про свої слабкі місця? Щоб отримати оцінку експерта, запишіться на безкоштовний онлайн урок з викладачем. Там ви протягом 50 хвилин спілкуватиметеся з тичером, попутно виконуючи різні завдання. До кінця уроку викладач зможе більш точно оцінити ваш рівень англійської мови.

EnglishDom #надихаємовивчити