Для корректной работы сайта в вашем браузере должны быть включены файлы Сookie

Мы ценим ваше мнение. Оставьте отзыв о том, как проходит обучение.

credit card У тебя осталась незавершенная покупка: занятий с 
смотреть

Привет! Мы – онлайн-школа английского Englishdom

Мы предлагаем 3 варианта обучения:

👩‍💻

Индивидуальные онлайн-уроки с преподавателем на нашей интерактивной платформе ED Class

🤓

Самостоятельное изучение английского на нашем сайте в онлайн-тренажере

📱

Либо обучение в мобильном приложении Ed Words, или на современной онлайн-платформе и в разговорных групповых занятиях

28 июля 2022
3 мин. читать

Тест: Чи добре ви розбираєтеся в англ артиклях

Нет времени? Сохрани в

Содержание статьи:

Hey, what's up, дорогі друзі! Ми тут посиділи і подумали, що недостатньо над вами познущалися. Занадто мало тестів на складні теми. Потрібно дати вам пройти щось таке, щоб набрати максимум балів із першої спроби було взагалі нереально. Отже, зустрічайте, тест з артиклів!

 

Структура тесту

Тут не так багато запитань. Усього п'ятнадцять. Тест повинен зайняти у вас не більше десяти хвилин, але змусити мозок покипіти доведеться. Тут є як прості питання, так і справді складні. Сенс у тому, що тема артиклів в англійській дуже глибока. Можна її поверхово вивчити в перші місяці навчання і вже розуміти основу, а можна і через роки вивчення дізнатися про щось нове. Отже тест об'єктивно покаже, наскільки добре ви в цьому розбираєтесь.

Щоб набрати максимум балів, вам потрібно знати:

  • Що таке визначений і невизначений артикль
  • Чим відрізняється від an
  • Які з артиклів можна використовувати з множиною
  • З якими географічними назвами артикль використовується, а з якими ні
  • Усталені вирази

 

Після відповіді на останнє запитання вікно покаже вам кількість набраних балів. Чим їх більше, тим краще. Свій результат ви зможете звірити з таблицею під тестом і докладніше прочитати про свій рівень. Результат вас не задовольнив? Тоді пройдіть в онлайн тренажер граматики в розділ Артиклей і приділіть годину повторенню теми.

Щоб результат був об'єктивним, пропускайте запитання, куди не знаєте відповіді. Для цього є варіант "не знаю". Не намагайтеся вгадати, якщо не знаєте. Тоді результат буде вищим, але це самообман. Будьте чесні із собою.

 

109

Результати тесту

0-6 правильних відповідей: Ви щось знаєте і іноді вам цих знань вистачає. Радимо повторити матеріал, зробити роботу над помилками та пройти тест ще раз.

7-12 правильних відповідей: Непоганий результат, але ви все ще не можете впевнено заявляти, що знаєте тему артиклів на 100 відсотків. Повторіть тему та вивчіть тонкощі мови. На щастя, в EnglishDom навчальних матеріалів більш ніж достатньо.

13-15 правильних відповідей: Вері гуд! Ви багато чого досягли у цьому житті!

 

Результати тесту онлайн: що з ними робити?

В українській мові артиклів немає. Тому багато людей і плутаються. Але нічого надприродного у цій темі немає. Достатньо один раз запам'ятати список правил (хоч він і не маленький). Далі лише практика.

Продовжуйте займатися в онлайн тренажерах, практикуйте розмовну англійську, читайте книги англійських та американських авторів та дивіться зарубіжні фільми в оригіналі. Тоді з часом ви вже не замислюватиметеся, який вставити артикль — це у вас буде виходити на рівні підсвідомості.

Онлайн курси англійської Englishdom - це ваш найкращий супутник у підвищенні рівня володіння мовою. Вивчайте англійські артиклі легко та ефективно, отримуйте знання, що відкриють перед вами безліч можливостей. Англійська – ключ до свободи обирати.

Englishdom #надихаємо вивчити