Для коректної роботи сайту в вашем браузере мають бути включені файли Сookie

Ми цінуємо вашу думку. Залишіть відгук про те, як відбувається навчання.

credit card У тебе залишилася незавершена покупка: занять з 
дивитися

Привіт! Ми – онлайн-школа англійської Englishdom

Ми пропонуємо 3 варіанти навчання:

👩‍💻

Індивідуальні онлайн-уроки з викладачем на нашій інтерактивній платформі ED Class

🤓

Самостійне вивчення англійської мови на нашому сайті в онлайн-тренажері

📱

Або навчання в мобільному додатку Ed Words, або на сучасній онлайн-платформі та у розмовних групових заняттях

22 серпня 2018
6 хв. читати

Toп 10 cайтів для практики усної мови на англійській

Немає часу? Збережи в

Напевно кожна людина, яка вивчає англійську, чула таку пораду: кращий спосіб освоєння мови — це спілкування з її носієм. Що ж робити, якщо у вас немає знайомих англійців і поїздка до Америки не входить до ваших найближчих планів? Дякуючи Інтернету можна зануритись в англомовне середовище, не виходячи з дому. В цьому вам можуть допомогти сайти мовного обміну.

Зміст статті:

Ці сайти для спілкування з носіями мови створені для того, щоби носії різних мов могли допомогти один одному у їх вивченні. Як правило, для початку роботи потрібно зареєструватися та трішки описати себе і свої інтереси у профілі. Потому ви зможете знайти англомовних користувачів, зацікавлених у вивченні української й написати їм повідомлення з пропозицією познайомитись і поспілкуватись у режимі реального часу.

Спільнота ентузіастів: викладачів, студентів та просто любителів англійської

rosettastone.com

Ця спільнота складається з ентузіастів: викладачів, студентів і просто любителів англійської як рідної чи іноземної мови. Ви можете спілкуватися з іншими користувачами, які перевірять виконані вами вправи та пояснять всі тонкощі застосування різних конструкцій.

Крім того, можна записати звуковий файл, щоби носій англійської прокоментував вашу вимову і порадив, як її покращити. Активні користувачі сайту отримують бали та медалі за виконання завдань, що є додатковою мотивацією для тих, хто любить змагатись.

read also
Читай також

Міжнародний іспит C2 Proficiency (CPE)

Сайт для особистого спілкування між людьми зі всього світу

italki.com

Цей сайт об’єднує людей зі всього світу, надаючи їм можливість особистого спілкування, участі у групових дискусіях та використання різних мультимедійних матеріалів. Крім того, користувачі можуть завантажувати свої особисті матеріали на сайт і давати доступ до них.

Вас також може зацікавити: Репетитор англійської мови по Skype

Голосовий чат — головний інструмент розвитку розмовних умінь

sharedtalk.com

Зайшовши на цей сайт, ви одразу ж помічаєте голосовий англійський чат для спілкування — головний інструмент розвитку розмовних навичок.

Знайшовши партнера для спілкування, ви зможете обговорювати хобі та інтереси, розширювати свій словниковий запас, а також вивчати сленгові та розмовні вирази в приватних і загальних чатах для спілкування англійською мовою.

На жаль, з 1 вересня 2015 року сайт припинив своє існування, але більшість його послуг доступна на сайті з першого пункту.

сайти для вивчення англійської мови

Мовний обмін у міні-групах до 4 чоловік

mylanguageexchange.com

Метод мовного обміну на цьому сайті був випробуваний в одній зі шкіл Канади, куди, як відомо, кожен рік прибуває багато мігрантів, яким необхідно освоїти англійську якомога швидше.

Суть метода полягає в тому, що користувачам пропонується працювати у міні-групах чисельністю до 4-х чоловік, та спілкуватися на англійській онлайн на протязі заняття спочатку на одній, а потім другою мовою — таким чином, ви отримуєте можливість побувати у ролі та вчителя, і учня. Для початку ви можете взяти участь у заняттях у якості слухача, щоби оцінити свої можливості.

Спілкування з носієм мови за допомогою Skype

speaking24.com

Інформація для користувачів цього ресурсу багато в чому нагадає вам те, що ви часто чуєте на інших заняттях: основна ціль — це вільне говоріння, тому не фокусуйтесь на граматичних помилках.

Якщо ви не можете підібрати певне слово, його простіше замінити іншим, ніж згадувати переклад. Спілкуючись з носіями за допомогою звичної програми Skype, ви зможете застосувати ці принципи на практиці та вдосконалити свої навички.

Читайте також: Top 10 Підручників по комунікативній методиці вивчення англійської

Вибір партнерів для спілкування по Skype

language-exchanges.org 

Ще один сайт, який пропонує вибір партнерів для спілкування на англійській по Skype. Якщо ви не знаєте з чого почати розмову, на сайті є корисні посилання з ідеями й темами для дискусій. Крім того, ви можете практикуватися у писання і читанні, якщо скористаєтеся можливістю вести блог і читати записи інших користувачів.

Вирощуйте віртуальний «сад» за допомогою знань

busuu.com

Тут ви знайдете уроки на різні теми, які допоможуть вивчити нові слова і повторити граматику. Але найцікавіше — це, звичайно ж, спілкування з іноземцями для вивчення англійської мови. Щоби попрактикувати вивчену теорію, виберіть собі співрозмовника та поспілкуйтеся у відеочаті.

Займаючись на цьому сайті, ви вирощуєте свій віртуальний «сад»: чим більше завдань ви виконуєте, тим красивішим він стає. Таким чином ви бачите свій прогрес у вивченні англійської.

сайт для вивчення англійської мови онлайн

Iнноваційна система навчання

rocketlanguages.com

Від самого початку сайт створювався для вивчення виключно іспанської мови, однак в теперішній час з його допомогою можна вдосконалювати багато інших, включно англійську. І хоча сайт є повністю платним, він представляє повний спектр послуг, включаючи як розмовну практику так і тренування англійської мови.

Дiзнайтесь про носіїв мови, які живуть у вашому місті та поспілкуйтеся «face to face»

conversationexchange.com

Як і на багатьох подібних сайтах, тут потрібно зареєструватися та, скориставшись пошуком, вибрати собі партнера для спілкування у Skype або Windows Messenger. Але є ще одна не зовсім звичайна перевага.

Завдяки даному ресурсу, ви отримаєте можливість не тільки поговорити з іншими користувачами в чаті, але й взнати про носіїв мови, які живуть у вашому місті та готові поспілкуватися «face to face». Познайомившись онлайн, ви зможете зустрітися в громадському місці та продовжити взаємне навчання.

read also
Читай також

Англійська для замовлення в ресторані

Заключення

Практика усної мови з носіями мови, безперечно, піде на користь любій людині, яка вивчає англійську. Якщо ви вже досягли рівня Pre-intermediate, вам обов’язково варто спробувати. Ви покращите не тільки навички слухання та говоріння, але і долучите впевненість у своїх силах, а заодно і придбаєте нових друзів.

Ми даруємо безкоштовний індивідуальний урок!

Ви оціните переваги:

  • заняття вдома чи на роботі в кожний час
  • викладач мрії, з яким цікаво вчитися і розмовляти
  • гарантія результату: понад 10000 студентів досягли мети

Використовуйте Тoп 10 cайтів для практики усної мови на англійській, вивчайте нове та спілкуйтесь без обмежень. Англійська онлайн – зручний і невичерпний ресурс для досягнення цілей та розвитку особистості. 

Велика та дружня сім’я Englishdom