Для корректной работы сайта в вашем браузере должны быть включены файлы Сookie

Мы ценим ваше мнение. Оставьте отзыв о том, как проходит обучение.

credit card У тебя осталась незавершенная покупка: занятий с 
смотреть

Привет! Мы – онлайн-школа английского Englishdom

Мы предлагаем 3 варианта обучения:

👩‍💻

Индивидуальные онлайн-уроки с преподавателем на нашей интерактивной платформе ED Class

🤓

Самостоятельное изучение английского на нашем сайте в онлайн-тренажере

📱

Либо обучение в мобильном приложении Ed Words, или на современной онлайн-платформе и в разговорных групповых занятиях

2 мая 2019
7 мин. читать

Онлайн курси англійської EnglishDom: що на вас чекає

Нет времени читать? Сохрани в

За роки існування школи EnglishDom в нас накопилося багато продуктів, в тому числі безкоштовних. І багато з вас навіть про них не знають, або знають про малу частку. Сьогодні ми розберемо усі безкоштовні тренажери нашої онлайн школи. Почнемо!

англійська онлайн

Нова система вивчення англійської

Головне в наших продуктах – не те, що їх багато, а те, що вони поєднані між собою. Це окрема екосистема. Ви потрапляєте у світ EnglishDom – і в вас вже є все необхідне. Тут можна учити нові слова, займатися граматикою, читати цікаві статті та дивитися відео. Сайт синхронізується з мобільними додатками, мобільні додатки – з додатком для браузера, і так далі. Це максимум, який можна отримати. Далі – тільки загрузка англійської в мозок через чіп.

read also
Читай также

Тест: Знаете ли вы английские сокращения

Онлайн тренажер

Онлайн-тренажер EnglishDom поділений на 4 частини: Словник, Граматика, Розмовник і Відеопрактіка.

Словник

Відкривши вкладку словник на сайті ви потрапляєте в тренажер, де можна вивчати і практикувати нові слова. Наша команда контент відділу створює різний набори — списки слів які об'єднані якоюсь певною темою: спорт, людина, кар'єра, хобі, іспити і інше. Всі набори розділені на 22 розділу: популярний, кіно, ігри, музика, освіта, іспити і так далі. Кількість слів в наборах відрізняється. Воно може варіюватися від 15 до 100, але при створенні свого набору це кількість нічим не обмежується.

На головній сторінці словника є 2 вкладки: всі слова і слова на вивченні. У вкладці "Все слова" представлені всі набори, які були додані командою Englishdom. Вони розділені не тільки тематично але і по рівня: elementary, intermediate and advanced. Під вкладку "Вивчаю" потрапляють набори додані на вивчення, також тут є набори Слова з EnglishDom, ED Class і Інтернету. Якщо ви користуєтеся відеосервісом megogo, то при перегляді ви можете вибрати незнайомі слова в субтитрах і вони автоматично потраплять в набір "Слова з Megogo".

Слова на вивченні подаються у вигляді списку або карток. Тренування проходять таким чином — вибрати потрібне слово з трьох варіантів, написати правильний переклад, скласти слово по буквах. Для ефективності вивчення слів і їх повторення ми вибрали для тренувань спосіб запам'ятовування інформації — метод інтервальних повторень.

Граматика

У цьому розділі ви знайдете короткий опис граматичних правил написаних простою мовою і зможете відточити знання на практиці в тренуваннях: вибрати правильний переклад, перевести пропозицію, виправити помилку. Всі граматичні картки поділені на розділи за частинами мови, часи та рівнями від початкового до просунутого. Кожна граматична картка складається з 4 розділів теоретичного матеріалу з прикладами і 30 пропозиціями на практику.

Розмовник

Він являє собою вже готові набори фраз на певну тему з перекладом і озвученням. Тематика фраз різна: фрази відомих людей або знамениті цитати з серіалів і фільмів, а також фрази, які допоможуть вам в подорожі або на співбесіді. Тут також пропонується виконати кілька тренувань, щоб краще запам'ятати фразу і зуміти застосувати її в розмові.

Відеопрактика

Це відеокаталог коротких відео, які можна дивитися на нашому сайті, паралельно навчаючи нові слова і фрази. Дивіться відео про подорож в Нью-Йорку або слухайте пісню Ед Ширана або TED Talks і при цьому вчіть англійську мову! Тематик відео багато, кожен знайде собі що-небудь до душі. Особливість відеопрактікі в тому, що всі відеоролики мають вбудовані розумні субтитри, так що ви в будь-який момент можна навести на слово і відео встане на паузу, щоб ви змогли побачити переклад будь-якого слова з відео. Слова звичайно ж можна додавати собі в вибірки. Після перегляду відео вам запропонують виконати 10 завдань на практику почутого і побаченого.

Почати займатися в онлайн тренажері

курси англійської онлайн

read also
Читай также

Английский по сериалу Queen's Gambit

Онлайн курси англійської

Наш головний продукт – це заняття з викладачем по Skype. Але хтось хоче займатися самостійно. В онлайн курсах та сама програма, тільки трошки скорочена. До того ж це виходить набагато дешевше.

В нас є курси на різні потреби. Основні – це базові курси для підняття рівня англійської:

  • Англійська для рівня Elementary
  • Англійська для рівня Pre-Intermediate
  • Англійська для рівня Intermediate
  • Англійська для рівня Upper-Intermediate

Також є спецкурси для дітей та підлітків:

  • Англійська для дітей
  • Англійська для підлітків (Elementary)
  • Англійська для підлітків (Intermediate)
  • Англійська для підлітків (Upper-Intermediate)
  • Підготовка до випускних екзаменів

І ще декілька курсів:

  • Англійська для IT
  • Англійська для бізнесу
  • Англійська для подорожей
  • Підготовка до співбесіди
  • Підготовка до міжнародних екзаменів
  • Спеціальний курс по неправильним дієсловам
Подивитися перелік онлайн курсів EnglishDom

При створенні ED Courses ми взяли за основу комунікативну методику, комбінуючи матеріали видань Oxford and Cambridge. Кожен урок в додатку складається з декількох розділів:

Словник — це 4 види тренувань на запам'ятовування слів (вибрати правильний переклад, аудіювання, зібрати слово з букв, надрукувати слово в рядку введення). Всі слова тренуються за допомогою флеш карток. До кожної картці ми підібрали картинку-асоціацію, щоб полегшити запам'ятовування нових слів. Також до кожного слова йде переклад, транскрипція слова і озвучка. Для заучування слів використовуємо розумний алгоритм інтервальних повторень, заснований на кривій забування слів Еббінгауза. У кожному уроці ми даємо 30 нових слів на вивчення.

Онлайн курси англійської EnglishDom: що на вас чекає, изображение 3

Теорія складається з 4 коротких відеороликів, де простою і зрозумілою мовою пояснюються граматичні правила. Всі приклади дублюються текстом і звуком. Також в цьому розділі ви можете знайти інфографіку з вичавками з правил і прикладів.

Практика — це письмові вправи для закріплення вивченого матеріалу теорії. Тут ви можете виконати 4 види тренувань: вибрати правильний варіант, переклад пропозиції, поставити слово в потрібну форму або знайти і виправити помилку.

Life story — завдання, спрямовані на розвиток навичок аудіювання і читання на прикладах живих YouTube відео. У кожному матеріалі до 30% нової лексики.

Розмовник — вправа, де можна тренуватися складати фрази англійською для закріплення нової лексики.

Діалог допоможе вам попрактикувати розмовну мову. Тут ви будете вести діалог з комп'ютером. Закріплюючи правила використовуючи їх в усному мовленні.

Розмовний урок — тут ми зібрали для вас 10 питань, які допоможуть з практикою розмовних навичок і в розумінні співрозмовника на слух.

Онлайн курси англійської EnglishDom: що на вас чекає, изображение 4

Останнім завданням в уроці є тест. Перевірте як ви засвоїли матеріал і підведіть підсумки. Домашнього завдання в цих курсах ви не побачите, але у вас завжди є можливість пройти урок ще раз, якщо це необхідно.

Сьогодні більше не треба їздити на навчання в іншу частину міста, не треба слухати лекції та робити конспекти ручкою на папірі. Вивчай англійську як тобі зручно. А ми тобі в цьому допоможемо.

Велика та дружня родина EnglishDom