Для коректної роботи сайту в вашем браузере мають бути включені файли Сookie

Ми цінуємо вашу думку. Залишіть відгук про те, як відбувається навчання.

credit card У тебе залишилася незавершена покупка: занять з 
дивитися

Привіт! Ми – онлайн-школа англійської Englishdom

Ми пропонуємо 3 варіанти навчання:

👩‍💻

Індивідуальні онлайн-уроки з викладачем на нашій інтерактивній платформі ED Class

🤓

Самостійне вивчення англійської мови на нашому сайті в онлайн-тренажері

📱

Або навчання в мобільному додатку Ed Words, або на сучасній онлайн-платформі та у розмовних групових заняттях

21 грудня 2022
3 хв. читати

Наскільки добре ви знаєте фрази бізнес англійської?

Немає часу? Збережи в

Зміст статті:

Hello everyone! Сьогодні світ відкрив багато можливостей для українців. Гранти, семінари, пропозиції по роботі. Нам не обов’язково переїжджати в іншу країну, адже більшість компаній та благодійних асоціацій пропонують онлайн режим співпраці.

Ми можемо випробувати долю  та стати частиною міжнародного проєкту, але для цього ми маємо володіти універсальною мовою комунікації – бізнес англійською. Бо загальне знання англійської стане в пригоді для неформального спілкування, та коли на вас щодня чекатимуть зустрічі з англомовним босом, коли потрібно буде відстоювати свої ідеї, узгоджувати договори із партнерами, вести листування та приділяти час іншим робочим нюансам, без знання бізнес англійської, вам у міжнародному проєкті довго не втриматися.

А щоб у вас бачили не просто професіонала-іноземця, а «свого» члена команди, на допомогу приходить знання загальновідомих фраз бізнес англійської (Business Expressions).

Пропонуємо вам пройти тест: 

Наскільки добре ви знаєте фрази бізнес англійської?

Структура тесту

Тест складається з 10 питань. Структура у всіх питань однакова. Вам пропонується речення із пропущеним словом. Потрібно обрати один правильний варіант із запропонованих. Після відповіді на останнє запитання, ви побачите результати тесту. Кількість правильних відповідей потрібно звірити з табличкою нижче та дізнатися, наскільки добре ви знаєте Business Expressions.

Приділіть увагу питання, де ви помилилися. Це дозволить вам побачити свої слабкі місця, та допоможе відточити потрібні фрази в онлайн тренажері.

Перед тим, як ви розпочнете тест, ще одна порада. У кожному питанні буде четвертий варіант відповіді – "не знаю". Не ігноруйте його. Якщо не впевнені у відповіді, краще натиснути на цей варіант, щоб не заробити незаслужені бали просто завдяки вдачі.

Домовились? Тоді можете приступати!

136

Читай також

Кращі підручники для вивчення англійської мови

Результати тесту

0 – 4 правильних відповідей: На жаль, ви ще не готові співпрацювати з іноземними партнерами. Щоб вас коректно розуміли, й ви могли бути переконливим у відстоюванні своїх проєктів, необхідно вивчити фрази бізнес англійської та тренувати їх на практиці. Коли ви серйозно налаштовані бути частиною міжнародної компанії, то опанувати нюанси бізнес спілкування в англійській мові не так й важко. Ми всі колись не знали бізнес англійської мови! Ми в вас віримо й  запрошуємо на наш онлайн курс Бізнес англійська.

5 – 7 правильних відповідей: Вітаємо! Ми бачимо, що у вас є відповідний досвід та мовна практика. Ви непогано орієнтуєтесь у бізнес лексиці та граматиці англійської мови. Так тримати! Щоб проапгредити ваші знання пропонуємо приєднатися до наших безкоштовних Групових занять та Розмовних клубів.

8 – 10 правильних відповідей: Congratulations! Відмінний результат! У вас прекрасне володіння фразами бізнес англійської. Ви без проблем можете бути частиною міжнародної команди.

Такі люди як ви, ніколи не зупиняються на досягненому. Тому, коли ви мрієте стати гуру в бізнес комунікації то рекомендуємо вам звернути увагу на індивідуальні онлайн заняття із персональним викладачем.

Розширюйте горизонти, вивчайте нові бізнес-фрази з Englishdom та спілкуйтесь без обмежень. Англійська онлайн – зручний і невичерпний ресурс для досягнення цілей та розвитку особистості. Завдяки цьому інструменту вивчення можна побудувати успішний світ, де немає мовних бар'єрів.

Englishdom #надихаємовивчити