Для корректной работы сайта в вашем браузере должны быть включены файлы Сookie

Мы ценим ваше мнение. Оставьте отзыв о том, как проходит обучение.

credit card У тебя осталась незавершенная покупка: занятий с 
смотреть

Привет! Мы – онлайн-школа английского Englishdom

Мы предлагаем 3 варианта обучения:

👩‍💻

Индивидуальные онлайн-уроки с преподавателем на нашей интерактивной платформе ED Class

🤓

Самостоятельное изучение английского на нашем сайте в онлайн-тренажере

📱

Либо обучение в мобильном приложении Ed Words, или на современной онлайн-платформе и в разговорных групповых занятиях

8 июля 2022
3 мин. читать

Тести з англійської мови 10 клас

Нет времени? Сохрани в

Содержание статьи:

Всім привіт! Сьогоднішній тест для багатьох з нас зовсім не здасться простим. Адже він призначається учням 10 класу. Якщо ви навчаєтесь у старшій школі, або вам просто цікаво, чи зможете ви тягатися своїми знаннями з англійської зі старшокласником, мерщій проходити тест з англійської мови для 10 класу з відповідями. Побачимо who is who :)

Структура тесту з англійської мови для 10 класу

У цьому тесті 15 питань. Структура у всіх питань однакова. Вам пропонується речення із пропущеним словом. Вам потрібно вибрати правильний варіант із запропонованих. Правильний варіант завжди один. Жодних підступів. 

Тест охоплює такі граматичні теми: прийменники, Present Perfect, Future Simple, Present Perfect Continuous, Past Perfect Continuous, пасивний стан, герундій, модальні дієслова та умовні речення.

Після відповіді на останнє запитання ви побачите результати тесту. Кількість правильних відповідей потрібно звірити з табличкою нижче та дізнатися, наскільки добре ви впоралися. Звертайте увагу насамперед на питання, де ви помилилися. Так ви дізнаєтеся про свої слабкі місця і зможете відточити потрібну тему в онлайн тренажері граматики. Ви ж не просто так цей тест проходите.

Перед тим, як ви почнете, ще одна порада. У кожному питанні буде четвертий варіант відповіді – "не знаю". Не ігноруйте його. Якщо не впевнені у відповіді, краще натиснути на цей варіант, щоб не заробити незаслужені бали просто завдяки успіху. Домовились? Тоді можете приступати!

 

72

Читай также

Текст и перевод песни Dream On (Aerosmith)

Результати тесту

0-7 правильних відповідей: Скажемо прямо, з граматикою ви поки що на "Ви". Не полінуйтеся та приділіть кілька днів вивченню базових тем. Це скелет, на якому тримається мова.

8-12 правильних відповідей: Ви приблизно розрізняєте часи англійської мови, але часто плутаєтесь у деталях. Є над чим попрацювати.

13-15 правильних відповідей: Приймайте наші вітання! Congratulations! Ви здали тест на "відмінно".

 

*Тест не оцінює ваш словниковий запас та розмовні навички, тому його результат приблизний.

 

Читай также

Тема "Кухня" в английском языке

Що робити з результатами тесту онлайн?

Якщо вас задовольнив результат, то порадіти і весело потопати на іспит. А якщо ні, то доведеться повторити пройдені теми та спробувати свої сили ще раз. Не забудьте перечитати теорію на теми, в яких були помилки. Краще їх викорінити зараз, на початку шляху.

Якщо ж ви відчуваєте, що самі не впораєтеся і вам потрібна допомога експерта, ви завжди можете постукати до нас ;) Для цього запишіться на безкоштовний онлайн урок з викладачем. Там ви протягом 50 хвилин зможете поспілкуватися з викладачем, одночасно виконуючи різні завдання. І до кінця уроку викладач зможе більш точно оцінити ваш рівень англійської, виявити ваші слабкі місця та дати необхідні рекомендації.

 

EnglishDom #надихаємовивчити