Для корректной работы сайта в вашем браузере должны быть включены файлы Сookie

Мы ценим ваше мнение. Оставьте отзыв о том, как проходит обучение.

credit card У тебя осталась незавершенная покупка: занятий с 
смотреть

Привет! Мы – онлайн-школа английского Englishdom

Мы предлагаем 3 варианта обучения:

👩‍💻

Индивидуальные онлайн-уроки с преподавателем на нашей интерактивной платформе ED Class

🤓

Самостоятельное изучение английского на нашем сайте в онлайн-тренажере

📱

Либо обучение в мобильном приложении Ed Words, или на современной онлайн-платформе и в разговорных групповых занятиях

8 июля 2022
3 мин. читать

Тести з англійської мови 4 клас

Нет времени читать? Сохрани в

Содержание статьи:

notebook image

Проверь свой уровень английского

Это бесплатный комплексный тест, который поможет определить твой уровень владения языком по всем параметрам:

  • Грамматика
  • Словарный запас
  • Чтение
  • Восприятие речи на слух

🕣 🇬🇧 Tест займет до 15 мин

Вітаємо! Сьогодні ми пропонуємо пройти тест з англійської мови для 4 класу всім бажаючим та, насамперед,  учням, які найближчим часом чекають на іспити. Давайте перевіримо наскільки ми готові, може якісь теми ще треба буде допрацювати.

Поїхали! Go-go!

Структура тесту з англійської мови для 4 класу

У цьому тесті 15 питань. Структура у всіх питань однакова. Вам пропонується речення із пропущеним словом. Вам потрібно вибрати правильний варіант із запропонованих. Правильний варіант завжди один. Жодних підступів. 

Тест охоплює такі граматичні теми: Present Simple, Present Continuous, Past Simple, Future Simple, прийменники, ступені порівняння прикметників, запитання, числівники.

Після відповіді на останнє запитання ви побачите результати тесту. Кількість правильних відповідей потрібно звірити з табличкою нижче та дізнатися, наскільки добре ви впоралися. Звертайте увагу насамперед на питання, де ви помилилися. Так ви дізнаєтеся про свої слабкі місця і зможете відточити потрібну тему в онлайн тренажері граматики. Ви ж не просто так цей тест проходите.

Перед тим, як ви почнете, ще одна порада. У кожному питанні буде четвертий варіант відповіді – "не знаю". Не ігноруйте його. Якщо не впевнені у відповіді, краще натиснути на цей варіант, щоб не заробити незаслужені бали просто завдяки успіху. Домовились? Тоді можете приступати!

73

Читай также

Карточный домик — о сериале House of Cards

Результати тесту

0-7 правильних відповідей: Скажемо прямо, з граматикою ви поки що на "Ви". Не полінуйтеся та приділіть кілька днів вивченню базових тем. Це скелет, на якому тримається мова.

8-12 правильних відповідей: Ви приблизно розрізняєте часи англійської мови, але часто плутаєтесь у деталях. Є над чим попрацювати.

13-15 правильних відповідей: Приймайте наші вітання! Congratulations! Ви склали тест на "відмінно".

 

*Тест не оцінює ваш словниковий запас та розмовні навички, тому його результат приблизний.

 

Читай также

Английский у стоматолога и для стоматолога

Що робити з результатами тесту онлайн?

Якщо вас задовольнив результат, то порадіти і весело потопати на іспит. А якщо ні, то доведеться повторити пройдені теми та спробувати свої сили ще раз. Не забудьте перечитати теорію на теми, в яких були помилки. Краще їх викорінити зараз, на початку шляху.

Якщо ж ви відчуваєте, що самі не впораєтеся і вам потрібна допомога експерта, ви завжди можете постукати до нас ;) Для цього запишіться на безкоштовний онлайн урок з викладачем. Там ви протягом 50 хвилин зможете поспілкуватися з викладачем, одночасно виконуючи різні завдання. І до кінця уроку викладач зможе більш точно оцінити ваш рівень англійської, виявити ваші слабкі місця та дати необхідні рекомендації.

 

EnglishDom #надихаємовивчити