Для коректної роботи сайту в вашем браузере мають бути включені файли Сookie

Ми цінуємо вашу думку. Залишіть відгук про те, як відбувається навчання.

credit card У тебе залишилася незавершена покупка: занять з 
дивитися

Привіт! Ми – онлайн-школа англійської Englishdom

Ми пропонуємо 3 варіанти навчання:

👩‍💻

Індивідуальні онлайн-уроки з викладачем на нашій інтерактивній платформі ED Class

🤓

Самостійне вивчення англійської мови на нашому сайті в онлайн-тренажері

📱

Або навчання в мобільному додатку Ed Words, або на сучасній онлайн-платформі та у розмовних групових заняттях

22 вересня 2018
6 хв. читати

Тест на знання англійської мови: а який Ваш рівень?

Немає часу? Збережи в

Сьогодні ми детально розберемо початкове тестування на визначення рівня знань в англійській мові.

Зміст статті:

Для того щоби вивчення англійської мови було у повній мірі продуктивним і комфортним, необхідно чітко відповісти на два основоположних питання:

  • По-перше, з’ясувати, у чому полягає ваша мотивація, а точніше, ціль, виходячи з якої ви маєте намір зануритися у світ англійської мови.
  • По-друге, з’ясувати поточний рівень знань в англійській, що може дозволити підібрати необхідну програму для навчання надалі.

І якщо відповідь на перше питання має бути сформульована особисто вами, то взнати свій рівень володіння англійською ви можете за допомогою нашого комплексного онлайн-теста.

Ти що, не знаєш свій рівень англійської?

Пройди наш онлайн-тест за 7 хвилин і більше не будеш сумніватися!
read also
Читай також

ТОП 25 сайтів для практики англійської: детально про кожен

Переваги нашого тесту на знання англійської мови

  • Комплексність.

Щоби взнати свій рівень знання англійської онлайн необхідно оцінити 4 сфери знань:

  • Об’єм вокабуляру.
  • Часові форми і граматичні обороти.
  • Сприйняття живої англійської мови на слух.
  • Навички читання текстів різної тематики.

Короткий, але не менш місткий тест, який складається з 25 питань дозволить всього за 7 хвилин у повній мірі взнати свій рівень англійської.

  • Комфорт.

Епоха цифрових технологій 21 сторіччя дозволяє більше не витрачати дорогоцінний час, зусилля і фінанси на тест. Сьогодні необхідна перевірка рівня англійської мови здійснюється онлайн і є безкоштовною для кожного. Більш того, ви можете пройти тестування, знаходячись вдома, у звичному середовищі з гарячою чашечкою ароматної кави, не гаяти часу на довгий шлях у другу частину міста.

  • Індивідуальність.

Онлайн тест по англійській мові, завдяки якому ви взнаєте свій рівень володіння англійської, анкета хобі, а також, подальше виявлення мети у вивченні мови -- все це утворює програму навчання, яка відповідає сфері інтересів та індивідуальним потребам кожного студента не залежно від віку, специфіки роботи і способу життя.

Часті питання по тесту на визначення рівня англійської

  • Для чого проходити цей тест?

Адекватно визначити свій рівень володіння англійською, не бувши при цьому кваліфікованим спеціалістом у лінгвістиці, проблематично і може забрати багато часу. Нічого дивного, адже кожен рівень передбачає, що той, хто тестується, має володіти особливим пластом лексики різної тематики і граматичними оборотами. А чітко обмежити цю грань з першого разу не завжди вдається.

У зв’язку з цим і існують тести на визначення рівня англійської мови онлайн. Даний онлайн тест у першу чергу призначений для того, щоби взнати свій рівень знань, що дозволить скласти найбільш відповідну і дієву для вас програму на наступних етапах навчання.

  • Як проходити оцінювання?

Градація рівня володіння англійською ґрунтується на стандартах загальноєвропейської компетенції володіння іноземною мовою (The Common European Framework of Reference for Languages, CEFR). Виходячи з цієї системи, існує декілька рівнів знань від нульового (Starter) до самого найвищого ступеню володіння англійською на рівні носія мови (Proficiency).

перевірити рівень знання англійської мови

Зараз поговоримо про кожен рівень. Більш детальну інформацію про ранжування рівнів також можна знайти тут.

Початок початків. Ви тільки-тільки починаєте знайомство з англомовним світом. Необхідно зробити акцент на самому головному, а саме, на алфавіті і основах граматики. Більш того, треба приділити увагу базовому набору вокабуляру і працювати над правильною вимовою. А також, освоїти 3 дієслова у теперішньому часі: «to be», «to have» й «to do».

Ви вже виявляєте успіхи в читанні простих текстів, але ще треба трудитися над побудовою речень. Час розширити словниковий запас і взнати 500 нових англійських слів. Також, не забуваємо про вищезгадані дієслова у теперішньому, минулому і майбутньому часах, мовній практиці і говорінні.

визначити рівень англійської

Знання англійської мови вже на достатньо доброму рівні. Тепер потрібно прагнути до роботи над словниковим запасом і більш підступними граматичними темами, такими як: часи групи «Perfect», відмінності герундія і інфінітиву, модальні дієслова і нюанси їх використання.

Гідні результати онлайн тесту. Але знання завжди потребують подальшого розвитку. Граматика, виняток з правила, читання не адаптованої літератури і більше спілкування на англійській чекають вас. Одним із дієвих способів рахуються: онлайн-переписка на форумах або у соціальних сітях з іноземцями, перегляд улюблених фільмів чи серіалів в оригіналі, прослуховування музики.

У вас гарні знання англійської. Саме час набратися терпіння і сфокусуватися на закріпленні знань, які вже є, у розмовній практиці. Віддавайте перевагу автентичній літературі, не вдаючись до допомоги україно-англійського словника, дивіться квізи, ток-шоу і наукові передачі англійською.

знання англійської мови

Браво! Ви можете похвалитися своєю англійською. Пам’ятайте, що необхідно підтримувати свій рівень і практикуватися. Займіться вивченням крилатих виразів, ідіом, прислів’їв -- це дозволить урізноманітнити вашу мову і виражати думки прозоріше і легше. Адже головна задача -- зробити англійську другою рідною мовою. Якщо ви сповнені впевненості, то чому би не спробувати здати TOEFL, IELTS чи CAE.

Пиши в коментарях який рівень англійської показав наш тест особисто тобі! Нам цікава думка кожного!
read also
Читай також

Англійські часи як люди

Заключення

Надіємося, що дана стаття виявилася для вас корисною, тепер точно знаєте як саме перевірити рівень англійської і розумієте, у чому саме полягає необхідність і плюси проходження онлайн тестування на знання англійської мови.

Нехай навчання англійською приносить вам тільки задоволення і позитивні емоції. Досягайте поставлених цілей і завжди прагніть досконалості.

Школа англійської мови Englishdom - ваш надійний провідник у світі мовного навчання. Індивідуальний підхід та досвідчені викладачі допоможуть вдосконалити рівень знання англійської та впевнено нею розмовляти. Вільне майбутнє починається з вільної англійської!

Your potential is endless. Never forget that.

Велика та дружна сім’я Englishdom